maanantai 21. heinäkuuta 2014

#9 Uusavuton Instagrammissa

Nyt se meni. Instagram-neitsyys nimittäin. Koska kaikki muutkin on siellä, niin pitihän minunkin päästä sinne. Saanpahan hyvän (teko)syyn postailla turhanpäiväsiä kuvia ja raiskata hashtageja.
Huomasin olevani ihan uusavuton tuon sovelluksen kanssa. Rupesin seuraamaan kaveriani, jolla on yksityinen profiili. Seurauspyyntöni jäi odottamaan hyväksymistä, kaverini hyväksyi ja olin että jee. Avasin seuraamani-listan ja painoin jotain nappia kaverin kohdalla. Sain ilmoituksen, etten seuraa enää kaveriani. #Perkele.

Lisäsin ensimmäisen kuvan. Kirjoitin kuvatekstin, mutta mihinkäs hittoon minä ne #hashtagit tungen? Kuuluko ne vain kirjottaa tohon kuvan perään vai klikkailla jostain erikseen? No, en löytänyt mitään "Lisää tästä turhia hashtageja" -nappia, joten kaitpa ne sitten kuuluu vain lykätä tuohon perään. Saapahan joku hyvät naurut, jos olen taas töhöillyt jotain. No, nyt kun luulen tietäväni, mihin ne hashtagit kuuluu laittaa, niin mitäs tageja tähän nyt piti laittaa? Keksin vain neljä. Tunsin epäonnistuneeni. Peräänhän olisi voinut vielä laittaa ainakin nämä: #risuaita, #pentik, #sohvatyyny, #sohva, #kissa, #makaa, #katollaan, #toinenrisuaita, #pompula, #turhatag, #Dooris, #iskä, #anto #kissalle #nimen, #joko, #nämä, #alkais, #riittää

Nyt kai pitäisi olla kauheen älykäs, moderni ja verkostoitunut olo. Vielä mitä! Tunnen itseni auttamattoman tyhmäksi, joka menetti viimeisetkin yksityisyyden rippeet Facebookille. Olen nyt sosiaalisen median orja, älykkyysosamääräni laski puoleen ja ystäväni eivät ole enää ystäviä, vaan seuraajia. Toivottavasti saan yliopistosta paljon uusia seuraajia! En ole vielä päättänyt, pidänkö synttärini Tampereella vai Kuopiossa. Riippuu kummassa kaupungissa minulla on sinä hetkenä enemmän seuraajia. Kenelle kaikille ostan seuraajanpäivälahjan 14. helmikuuta? Auta armias, onneksi on vielä Twitter ja Tumblr, joihin en ole rekisteriöitynyt ENKÄ myöskään rekisteröidy.

© WeKnowMemes

Ps. Saa seurata. Löydätte minut nimimerkillä turkoosi_banaani.

6 kommenttia:

  1. #Pilkut vielä pois niin oot ku #ammattilainen ja tietty samat vielä englanniks! 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö, tuleva pilkkutieteiden mestari pilkuttaa kielioppisääntöjen mukaisesti ;)

      Poista
  2. Ei hätää, mullakin meni aikaa tohon että tuun ammattilaiseks instassa!

    VastaaPoista
  3. En kestä, miten huikee postaus :D Ite en oo vielä alentunu tonne, mutta ehkä sekin aika koittaa..

    VastaaPoista
  4. Varaudu! Tuo aiheuttaa vakavaa riippuvuutta, hermojen menetyksen, harmaita hiuksia ja pakkomielteen. En suosittele... :D

    VastaaPoista