sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

#8 Haastavaa touhua

Paljaat varpaat kenkinä antoi minulle elämäni ensimmäisen blogihaasteen! Teen näitä ihan mielelläni (tosin ehkä pienellä viiveellä), eli saa haastaa useamminkin! Pidemmittä puheitta, olkaa hyvä.

1. Jos saisit 10000 euroa, mitä tekisit?
-Säntäisin johonki IskuSotkaan ja käyttäisin siellä sen minkä ehtisin. Jossain vaiheessa Albert kuitenkin takavarikois mun kortin ja käskis pistämään osan myös jemmaan. Ostaisin ainakin uuden sohvan, pyykinpesukoneen, lisää verhoja, uusia mattoja, uuden telkkarin ja vaihtaisin myös keittiön kaapit, jos se vain vuokranantajalle sopisi. Matkustaisin myös Brasiliaan, rahat tosin loppu jo.

3. Käytätkö paljon koruja? Miksi, miksi et?
-Vähän vaihtelevasti. "Edustustilaisuuksissa" käytän aina yo- ja synttärilahjaksi saamaani Lumoavan Vanilja-sarjan kaula- ja korvakoruja. Arkivaatteiden kanssa koruja tulee käytettyä lähinnä silloin, jos muistan.

4. Kerro joku kiva muisto lapsuudesta.
-Kaikki ihanat hetket meidän todella läheisten perhetuttujen kanssa. Perheeseen kuului suht samanikäiset vanhemmat kuin omani ja minua vajaa vuoden nuorempi tyttö. Tämä perhe oli kotoisin Brasiliasta, mutta he olivat oppineet suomen todella hyvin. Teimme todella usein kaikkea kivaa yhdessä, kunnes eräänä päivänä perhe muutti takaisin Brasiliaan. Kaipaan heitä edelleen ja toivon hartaasti, että näkisimme vielä jonain päivänä.

5. Oletko säästäjä vai tuhlari?
-Jotain tuolta väliltä. Ennen tuhlasin enemmän, mut Albert sit opetti mut vähän säästäväisemmäks.

6. Mikä blogissasi on mielestäsi parasta?
-Ulkoasu. Monet myös haukkuu kirjotustyyliäni kivaksi. Kai tää sit on?

7. Mikä saa sinut lukemaan muiden blogeja?
-Kavereiden blogeja rupee lukemaan suht helposti, tuntemattomien ihmisten kanssa alottamisen kynnys on korkeampi. Pitää olla mielenkiintosta tekstiä ja/tai hauska kirjotustyyli. Myös aiheen pitää olla kiinnostava.

8. Missä asioissa olet hyvä?
-Tää on paha... Ainakin lukiossa huomasin olevani hyvä jauhamaan paskaa. Kirjotin esseen oikeastaan mistä vain, vaikken tietänyt aiheesta tuon taivaallista.

9. Minkälaisia ystäviä sinulla on ja mitä arvostat ystävässä?
-No ainakin kaikkia yhdistävä tekijä on huumorintaju. Pari on semmosia, joiden kanssa vois keksiä lähtee ihan extempore parin tunnin varotusajalla vaikka toiselle puolelle maapalloa. Joko lähdetään? Arvostan ehdottomasti luottamusta, vaikka mun on itse tosi vaikee oppia luottamaan ihmisiin. Myös tietynlainen huumorintaju on oikeastaan aika must, koska mun jutut on välillä vähän semmosia, joista porukka vetää palkokasvia nokkaansa, vaikken todellakaan tarkota loukata. Yritän kyllä pitää kieleni kurissa, mutta en toisaalta myöskään halua esittää muuta mitä oikeasti olen.

10. Mikä on lempi ruokasi? Miksi?
-Äidin tekemä pizza<3 Se vaan on maailman parasta ja vaikka mulla on siihen resepti, en vain osaa tehdä samanlaista. Toisaalta, musta on todella kiva tulla sit kotiin aina syömään tuota erikoisuutta, jota ei muualta saa! Ekstrana mainittakoon lemppari jälkiruokani, joka on ehdottomasti anoppini tekemä hedelmärahka!

11. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä?
-Erittäin tyytyväinen! Varsinkin kun pääsin opiskelemaan. Mulla on nyt kiva koti, rakas avomies, ihana kissa ja varmaan kilo suklaata Unkarista tuotuna. Mitä muuta nainen muka tarvitsee?

Haastan Mii(s)an ja Jennin. Toki kuka tahansa muukin saa tämän tehdä. Kommentoi alle, jos teet, niin käyn kyyläämässä! Tässä kysymykset!

1. Jos voisit päättää itsellesi ihan millaisen elämän vain, millainen se olisi?
2. Mikä saa sinut onnelliseksi?
3. Jos voisit matkustaa aikakoneella taaksepäin, minne menisit?
4. Huonot puolesi?
5. Puuttuuko elämästäsi jotain? Mitä?
6. Miksi aloitit bloggaamisen?
7. Kerro itsestäsi jotain, mitä et ole vielä blogissasi kertonut.
8. Lempiaineesi koulussa?
9. Mainitse kolme sinulle tärkeää biisiä. Miksi ne ovat sinulle tärkeitä?
10. Bravuurisi keittiössä?
BONUS: Jos sinulla olisi lemmikkinä sieni, miten sisustaisit sen häkin?

Olkaapa hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti