keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

#1 Alku

Halusin perustaa blogin, mutta en tiennyt milloin olisi hyvä aloittaa. Sitten keksin, että korkeakouluhaun tulokset voisivat olla pahan alku ja juuri. No, tulokset tuli ja pääsin Tampereen yliopistoon. Nyt minulla on blogi.

Lyhyt esittely teille, jotka ette tunne minua:
Olen 19-vuotias ja muutin Kuopiosta Tampereelle viime syksynä. En päässyt viime vuonna opiskelemaan, joten tein tein töitä ja pänttäsin pääsykokeisiin. Kannatti päntätä, koska tänään kolahti paksu kirje postilaatikosta.

Asun pahamaineisessa Hervannassa avomieheni ja 11-vuotiaan Dooris-kissani kanssa. Varautukaa siis siihen, että tulen spämmimään tätä blogia myös kissakuvilla (mies ei suostu naamaansa kameran eteen pistämään) ja miljoonalla postauksella viimeistään sitten, kun saadaan Doorikselle kissanpentu kaveriksi.

Harrastuksiini kuuluu pääosin ryhmäliikuntatunneilla käynti. Kuntosalille saatan eksyä joskus ja jouluna. Tuonkin myös esille suhtautumistani liikuntaan, koska minulla on ollut aikaisemmin todella paha asennevamma kaikkea liikkumista kohtaan. Olin koulun liikkatunneilla se, joka käveli ensimmäiseen kahvilaan, kun piti lähteä "lenkille". Lintsasin myös uinnit enkä pelannut lentopalloa. Oikeastaan vihasin - ja vihaan edelleen - kaikki mahdollisia pallopelejä. Kerron kyllä myöhemmin lisää asennevammastani ja toivon sen antavan jotain vertaistukea niille, jotka joutuvat edelleen kitumaan koulun liikuntatunneilla.

Blogista saa ja pitääkin antaa palautetta! Myös toivepostauksia saa esittää ja kertoa, miten mä saan motivoitua itseni lukemaan kirjoja :D Hävettää tunnustaa, etten ole lukenut edes Tuntematonta sotilasta. No, katotaan tulisiko luettua tuon viiden opiskeluvuoden aikana...

9 kommenttia:

  1. Kirjotat aivan ihanasti, tosi sujuvaa tekstiä jota on mukava lukea :3 paljon onnea bloggailuun, vaikuttaa jo nyt hyvältä! Tykkään tästä ulkoasusta, joka ei ihan huku massaan c:

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon pitkään halunnu kirjottaa jotain luovan tekstin tapaista, mutta ei oo ollu inspiraatiota... Ennen pääsykokeita taisin kirjottaa edellisen kerran äikän ylppäreissä jotain vähän luovempaa :D
      Sun blogi vaikuttaa iha huikeelta piirustuksineen! Selailen tarkemmin kohta :)

      Poista
  2. Harvoin yksikään lukemani blogi vaikuttaa lupaavalta jo ensimmäisen postauksen jälkeen, mutta tämä on poikkeus. Jään lukijaksi, jotta muistan seurata tätä jatkossakin, mutta pienellä varauksella riippuen mihin tää kehittyy. ;) Nyt ei valitettavasti ole mitään fiksumpaa kommentoitavaa, mutta ehkä jatkossa. Paitsi P.S. Hervanta!

    Ja sellanen vinkki, että kannattaa ottaa kommentoinnin sanavahvistus pois päältä. Se lähinnä vain häiritsee kommenttien jättämistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Hyvä kun muuten mainitsit tuosta sanavahvistuksesta. En edes huomannut sen olemassaoloa :D Nyt pitäis olla korjattu.

      Poista
  3. Yhdyn kyllä edellisiin, harvinaisen lupaava aloitus blogille! Toki blogi kasvaa ja kehittyy pitäjänsä mukana, mutt ehdotonta herkkua lukijoille törmätä tän tasoseen alotukseen! Ei paineita, eiku? :P

    Itse en lukijaksi liity, koska ei ole tapani, mutt vakuuttavan kokonaisuuden takia saat musta varovaisen stalkkerin, joka jää seuraamaan kehitystä. Mikäli kehittyy jatkossakin mieluiseen suuntaan, niin saatan tulla kyselemään lupia sun tunkemiseen lukulistalle. :D

    Tsemppiä bloggaukseen, ja tervetuloa blogimaailmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koitan saada tän myös tasokkaana :D Vaikeeta ihmiseltä, jolla on muutenki aina nii paskat jutut ;D

      Poista
  4. Kiitos! Yritin mä joskus bloggailla, mut ei oikei ottanu kunnolla liikkeelle. Oisinko kaks postausta tehnyt? :D Ulkoasuista on sen verran aiempaa kokemusta, että mulla oli penskana virtuaalitalli. Tosin, vieläki oon ihan uuno kuvanmuokkausohjelmien kanssa, mutta onneks on tuo parempi puolisko hoitamassa sitä puolta :D

    VastaaPoista
  5. Oi, tykästyin tähän sun blogiin :-) Kivan raikas ulkoasu ja ennen kaikkea, sujuvaa ja etenevää tekstiä. Mukavaa luettavaa. Taidanpas jäädä seurailemaan :-)!

    VastaaPoista